Standaard zijn onze ramen uitgerust met beslag van de firma Winkhaus, model activPilot, in de kleur zilver De kleuren van alle zichtbare elementen, zoals handgrepen of scharnieren, worden zo gekozen dat zij prachtig harmoniëren met de kleur van de profielen.

Alleen bij ons krijgt u zonder bijbetaling:

* microventilatie
* 1 inbraakwerende sluiting voor de kiepstand
* stapsgewijze kiepstand
* blokkade van de handgreep bij manipulatie van de vleugel
* handgreep Secustik
* onderscharnieren van de vleugel met instelling van sluitkracht


activPilot is alweer een innovatief product van de firma Winkhaus. Intelligente standaardoplossingen in plaats van specialistische producten. Ontworpen volgens de laatste trends. Design dat vooruitloopt op de toekomst.

Alle elementen van het beslag zijn van zeer hoge kwaliteit en garanderen een langdurig en aangenaam gebruik van onze ramen.

activPilot

 

Veiligheid

De sluiting van het activPilot beslag is gebaseerd op pennen met een achtkantsluitnok. Deze blokken werken samen met standaardsluitingen of inbraakwerende sluitingen - van staal. Het niveau van de inbraakbeveiliging is hiervan afhankelijk: hoe hoger het aantal stalen sluitingen, hoe groter de weerstand van het raam tegen inbraak. Een dergelijk systeem geeft een grote keuzevrijheid: het standaard beveiligingsniveau van het raam kan indien gewenst verhoogd worden naar klasse 1 of 2 van inbraakbestendigheid. Het volstaat om de gewenste hoeveelheid sluitingen en een gecertificeerde handgreep met sleutel toe te voegen. Dit is zelfs mogelijk als u het raam al vele jaren heeft gebruikt.

 

 


Eenvoudige afstelling

Door temperatuursfluctuaties gaat het kunststof waarvan het raam is gemaakt, uitzetten of krimpen. Daarom moet de sluitkracht van het raam in het kozijn periodiek afgesteld worden. De achtkantsluitnok van de grendel maakt eenvoudige - handmatige afstelling van de sluitkracht mogelijk. Door aan de nok te draaien, wordt in de zomer de sluitkracht van de vleugel in het kozijn verminderd en in de winter - vergroot. ActivPilot is het enige beslagsysteem in de wereld dat is uitgerust met dergelijke afstelmogelijkheid van de vergrendeling.

 

 

 

 


Hoge kwaliteit


Het hoge kwaliteitsniveau van het activPilot beslag wordt bevestigd door levensduurcertificering dat is uitgevoerd in een stemming met de geldende Europese normen. De verkregen certificaten bieden u de zekerheid dat u een duurzaam kwaliteitsproduct koopt.

 

 

 

 

 


Energiebesparing


De meervoudige ventilatiestand maakt verschillende kiepstanden van het raam mogelijk. In plaats van één positie zijn er vijf kiepstanden van het raam mogelijk door de handgreep in de verschillende „standen” te zetten. De gekantelde raamvleugel is tevens beschermd tegen dichtslaan. Op deze manier kan de intensiteit van de ventilatie naar behoefte gereguleerd worden en voorkomt u onnodig warmteverlies.

 

 

 

 


Esthetiek

Het esthetische design van het activPilot beslag verleent het venster een aantrekkelijk uiterlijk. De sluitingen in de kozijnen en de scharnieren verwijzen naar de nieuwste trends van industrieel design. De afgeronde hoeken zien er elegant uit en zorgen ervoor dat schoonmaken eenvoudig is.

 

 

 

 


Mogelijkheid om functies toe te voegen

Het activPilot beslag kan eenvoudig worden uitgebreid met extra functies. Dit zijn enkele elementen die een monteur snel en zonder problemen kan installeren in een bestaand raam.

 

 

 

 


Handgrepen Secustik


Handgrepen Secustik - de nieuwe generatie intelligente handgrepen

Met groot genoegen presenteren wij u de nieuwe generatie intelligente handgrepen van de firma Hoppe onder de naam SECUSTIK. Bij deze handgrepen is voor de eerste keer een blokkeermechanisme voor het draaien van de handgreep toegepast, dat het raam beschermt tegen inbraakpogingen vanaf de buitenzijde door manipulatie van het raambeslag (intelligente inbraak). Het draaien aan de SECUSTIK handgreep gaat gepaard met een karakteristiek geluid, die de bewoners waarschuwt dat iemand het raam manipuleert. Bovendien verzekert het geluid van de draaiende handgreep ons ervan dat elke beweging van de handgreep juist is uitgevoerd.

 

Kenmerken en voordelen

* aantrekkelijke kleuren wit, bruin, zilver, goud
* ergonomische vorm
* slag van de handgreep elke 45 graden


Toepassing van SECUSTIK handgrepen verhoogt de esthetische waarde en de functionaliteit van de ramen. Door de uitzonderlijkheid van deze oplossing onderscheiden wij ons van de concurrentie. Overtuig uzelf!

 


Secu100® + Secustik® = de norm voor prestaties, veiligheid en comfort met de hoorbare veiligheidsverbetering

De Secu100® + Secustik®-raamgreep combineert de techniek van de Secu100® met die van Secustik®: Daardoor ontstaat zowel een hoge mechanische beveiliging in afgesloten toestand als een permanente basisbeveiliging wanneer de raamgreep niet is afgesloten. In detail betekent dit het volgende:


De Secu100®-technologie verhindert het afdraaien en afbreken van de raamgreep van de rozet tot een draaimoment van 100 Nm.

 

Dankzij het geïntegreerde blokkeringsmechanisme bemoeilijkt de Secustik®-technologie het onbevoegd manipuleren van het raambeslag vanaf de buitenzijde. Het klikgeluid van de standblokkering draagt bij aan een hogere basisveiligheid.

Secu100® + Secustik® – de belangrijkste voordelen
- voldoet aan de eisen van de Europese norm NEN EN 1627-1630
- voldoet aan DIN 18104-1 voor inbraakwerende, achteraf aan te brengen producten
- beantwoordt in combinatie met het bijhorende raamelement aan de eisen van
    alle weerstandsklassen RC 1-6
- is verkrijgbaar in aantrekkelijke en marktconforme greepvormen

Secu100® en Secustik® zijn geregistreerde handelsmerken.


 

 

We hebben 147 gasten en geen leden online